Besøk en baltisk perle i Østersjøen

De baltiske landene i har blitt et yndet reisemål for mange nordmenn. Det er billig, det er ikke så langt fra Norge, og man kan ta direktefly dit som har flere avganger per dag fra Oslo.

Estland er en perle i Europa

De baltiske landene er en perle når man oppdager regionen. Helt øverst av de Baltiske landene kan man finne Estland, en tidligere Sovjetstat som løsrev seg fra det gamle Sovjetunionen. Estland har et eget språk, et språk som faktisk er ganske morsomt å høre på. Språket har mange likhetstrekk med Finsk, men fortsatt helt annerledes.

Opplevelser står i kø

Estland kan by på alt fra shopping, kultur, spa, gambling til et bra natteliv. Landet passer like godt for single, par og familier. Her kan man finne alt til alle i reisefølget. Hva med å overraske din bedre halvdel med en herlig spadag, enten alene eller som par i en av landemerkene i hovedstaden, Swiss Hotel. Etter endt spa kan dere ta en romantisk tur i gågaten i gamlebyen som ligger kun en steinkast unna. Etter en god middag med noe godt å drikke til kan dere oppleve litt action på casinoet som ikke ligger så langt unna. Byen er kompakt, slik at man lett kan nå alle attraksjoner til fots.

Lei en bil og oppdag alt landet har å by på

Skal man ha en litt lengre opphold i Estland kan det anbefales å leie seg en bil å kjøre litt rundt i landet. Besøk gjerne Estlands største øy Sareema eller de andre byene i landet. Som med hovedstaden, er landet også rimelig kompakt.

Man kan også dra til Estland som singel. Er du mann så har du kommet til en liten oase her, med både billige drikke og flotte damer. Husk bare å pakke med deg beskyttelse og kanskje et par hjemmetester for klamydia i kofferten, som du kan finne i nettbutikken til selvsjekk.com, fordi man vet aldri hva som kan skje etter å ha fått i seg litt god drikke og utforsket nattelivet.

Estland ligger strategisk til for reisende

Er man litt eventyrlysten og vil ha en liten buss- eller kjøretur, kan man alltids ta seg en tur over til både Russland, Litauen og Latvia. Storbyene Riga og St.Petersburg ligger omtrent i samme distanse fra hovedstaden Tallinn. Dette er en flott kjøretur eller buss tur om man vil besøke en av disse byene. Man vil da også kunne få sett mer av Tallinn når man kjører seg en tur.

Høres dette fristende ut, så er det bare å booke en billett dit. Ingen mas om visa eller noe annet, bortsett fra evt. corona sertifikat.